ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Εκπαίδευση | Φροντιστήρια
29 Νοεμβρίου 2022
Πληροφορίες
Ύψος επένδυσης:
10.000€ - 15.000€
Μέγεθος καταστήματος (τμ):
από 60
Entry fee:
8.000€
Royalties:
6%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%

Περιγραφή Franchise

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι ένας πολύ μεγάλος και γνωστός φροντιστηριακός όμιλος, που σήμερα αριθμεί 72 Φροντιστήρια, στα οποία φέτος φοιτούν 16.000 μαθητές. Η διαδρομή του Ομίλου ξεκίνησε πριν από 34 χρόνια στον Πειραιά και συνεχίζεται με εξαιρετική επιτυχία μέχρι σήμερα με τη λειτουργία 8 ιδιόκτητων Φροντιστηρίων και 64 Φροντιστηρίων που λειτουργούν με τη μέθοδο της δικαιόχρησης – franchise.

Στο σύνολο των φροντιστηρίων του Ομίλου εφαρμόζεται πιστά και απαρέγκλιτα ένα ομοιογενές πλαίσιο λειτουργίας και ένα ενιαίο σύστημα, το «Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς».

Οι συνεργάτες του Ομίλου εξασφαλίζουν:
- Ένα πολύ δυνατό brand name, που θα ελκύσει στο φροντιστήριό τους πολλούς μαθητές.
- Τεράστια προβολή τόσο σε πανελλαδικό (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Τύπος, Digital Marketing), όσο και σε τοπικό επίπεδο.
- Πλήρη μετάδοση της εκπαιδευτικής τεχνογνωσίας, που περιλαμβάνει βιβλία, διαγωνίσματα, εκπαιδευτικό υλικό, αξιολόγηση των καθηγητών και συνεχή εκπαίδευση τόσο των καθηγητών, όσο και του διοικητικού προσωπικού.
- Πλήρη μετάδοση της επιχειρηματικής τεχνογνωσίας, που περιλαμβάνει προτεινόμενους τιμοκαταλόγους, business plan, marketing plan και συνεχή συμβουλευτική για την ορθή διαχείριση του Φροντιστηρίου .
- Υποστήριξη στην εύρεση του κτιρίου, στον σχεδιασμό και στην αδειοδότηση του εκπαιδευτηρίου, καθώς και στον εξοπλισμό του.

Έτσι, οι συνεργάτες του Ομίλου εξασφαλίζουν ότι το Φροντιστήριό τους θα πετύχει τον στόχο του και θα καταστεί μια υγιής και κερδοφόρα επιχείρηση.

Ενδεικτικά της ποιότητας και της πρωτοπορίας του franchise Πουκαμισάς στον κλάδο της εκπαίδευσης είναι τα ακόλουθα:
- Η Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε. ήταν η πρώτη σε τζίρο στον κλάδο της (3.274.598,82€) το 2021, γεγονός που αποδεικνύει ότι και τα Φροντιστήριά της έχουν τον μεγαλύτερο τζίρο άρα και τους περισσότερους μαθητές.
- Το ποσό που επενδύει ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σε πανελλαδική διαφήμιση, στην τηλεόραση και σε όλα τα μέσα, είναι το μεγαλύτερο στον τομέα της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Η διαφημιστική επένδυση το 2022 ξεπέρασε τις 400.000€ σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ σε τοπικό επίπεδο τα Φροντιστήριά μας δαπάνησαν αθροιστικά ποσό μεγαλύτερο των 700.000€. Το 70% του συνολικού διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου όλων των Φροντιστηρίων επενδύθηκε μόνο από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς!
- Στη ανώνυμη εταιρεία εργάζονται περισσότερα από 70 στελέχη σε ένα κτίριο 800 τ.μ. στην Αργυρούπολη. Συνεπώς από την πρώτη ημέρα λειτουργίας ενός Φροντιστηρίου οι συνεργάτες του Ομίλου ξέρουν ότι θα έχουν αμέριστη υποστήριξη.
- Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του εκδοτικό οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς», που κυκλοφορούν σήμερα στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας 84 τίτλους βιβλίων.
- Επιπλέον, οι Εκδόσεις Πουκαμισάς έχουν ήδη συνθέσει σπουδαίες ομάδες για τη συγγραφή σχολικών βιβλίων, για σχεδόν όλα τα μαθήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε να ανταποκριθούν στον διαγωνισμό που θα προκυρηχθεί για το νέο σύστημα του πολλαπλού βιβλίου. Δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να επιλέξουν το βιβλίο με το οποίο θα διδάσκουν στην τάξη τους, μέσα από μια πληθώρα εγκεκριμένων σχολικών βιβλίων, και στόχος των Εκδόσεων Πουκαμισάς είναι να διδάσκονται τα σχολικά τους βιβλία σε όλα τα σχολεία της χώρας.
- Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς επικρατεί ομαδικό και συλλογικό πνεύμα, αφού κάθε Τετάρτη διεξάγεται «Συμβούλιο Διευθυντών Σπουδών» με τη συμμετοχή όλων των συνεργατών του Ομίλου, το οποίο αποτελεί μία διαρκή εκπαίδευση.
- Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τη σχολική χρονιά 2022-2023 ίδρυσε 10 νέα Φροντιστήρια με τη μέθοδο της δικαιόχρησης – franchise.
- Την τελευταία τριετία (2019-2022), ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς κατόρθωσε να αυξήσει το πλήθος των μαθητών του κατά 80%!
- Το σύνολο των Φροντιστηρίων του Ομίλου είναι πιστοποιημένο με Σύστημα ISO 9001:2015, ενώ η ανώνυμη εταιρεία είναι πιστοποιημένη με Σύστημα ISO τόσο για την παροχή, όσο και για τον σχεδιασμό των εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
- Η «Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου που συμμετέχει στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β), τον συλλογικό φορέα των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της Ελλάδος.
- Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς διευρύνει τους ορίζοντές του προχωρώντας στην ίδρυση ενός Ιδιωτικού Σχολείου. Στο προσεχές διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες αγοράς οικοπέδου (55 στρεμμάτων) στην Αττική και ξεκινά η ανέγερση ενός σύγχρονου σχολείου όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Ο ενδιαφερόμενος franchisee έχει κάθε λόγο να εμπιστευτεί τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς. Θα δραστηριοποιηθεί σε έναν πολύ γοητευτικό και ασφαλή κλάδο, όπως είναι αυτός της εκπαίδευσης, με πολύ υψηλά περιθώρια κέρδους, με το κύρος, την ασφάλεια και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου της Ελλάδας.
Αριθμός Καταστημάτων
Εταιρικά:
8
Franchise:
59

Τι περιλαμβάνει
Οι προτάσεις franchise του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς ποικίλλουν, είναι ευέλικτες και είναι οι ακόλουθες:

• Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
• Κέντρα Μελέτης για μαθητές Δημοτικού
• Κέντρα Ξένων Γλωσσών
• Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
• Κέντρα Πληροφορικής
• Φοιτητικά Φροντιστήρια

Οι ανωτέρω προτάσεις μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας εκπαιδευτικούς πολυχώρους. Ο συνεργάτης-franchisee θα λάβει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και υποστήριξη για τον συνδυασμό υπηρεσιών που θα επιλέξει, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της επένδυσής του.

Εκπαίδευση
AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2015: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα
ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ
ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 3

Σύμβαση
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 12
Επικοινωνία με τον franchisor