ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

Εκπαίδευση | Φροντιστήρια
01 Δεκεμβρίου 2022
Πληροφορίες
Ύψος επένδυσης:
από 40.000€
Μέγεθος καταστήματος (τμ):
από 120
Royalties:
4% - 7%

Περιγραφή Franchise

O όμιλος εκπαιδευτηρίων So Easy Education® αποτελείται από 3 εξειδικευμένα brands και χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους σπουδαστές, τo εξελιγμένο ακαδημαϊκό σύστημα εκπαίδευσης -που μας διαφοροποιεί από την αγορά- και την αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων των σπουδαστών μας.

Η So Easy δραστηριοποιείται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση παρέχοντας προγράμματα σπουδών για παιδιά, εφήβους, ενήλικες καθώς και εξειδικευμένα ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα σε 9 γλώσσες. Με 27χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι το πιο αναγνωρισμένο και συνεχώς ανελισσόμενο brand στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ , δραστηριοποιείται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με προγράμματα σπουδών που ξεκινούν από τη σχολική-ενισχυτική μελέτη για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, έως την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις για μαθητές Λυκείου. Με 32 χρόνια παρουσίας στο χώρο, σας εξασφαλίζει την τεχνογνωσία που θα χρειαστείτε για ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό βήμα.

Η Εasy Win.net παρέχει ψηφιακή εκπαίδευση για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με 22 χρόνια πορείας.

Η So Easy Education® είναι σήμερα ο μοναδικός εκπαιδευτικός όμιλος που μπορεί να προσφέρει ένα Ολοκληρωμένο Μοντέλο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, καλύπτοντας ολιστικά το φάσμα των εκπαιδευτικών αναγκών μέσα από τα 3 κορυφαία & εξειδικευμένα brands. Αναπτύσσουμε καθεμία υπηρεσία μας ξεχωριστά μέσα στο δικό της περιβάλλον με την εξειδίκευση που απαιτείται για την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών μας.

Έτσι είμαστε ανταγωνιστικοί προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σκοπός της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης είναι να δημιουργούμε επιτυχημένους επιχειρηματίες – συνεργάτες στο χώρο της εκπαίδευσης έχοντας ως προοπτική την επέκταση του δικτύου μας και των εκπαιδευτικών μεθόδων μας σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρική μας φιλοσοφία εφαρμόζεται με σκοπό να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών ικανοποιώντας όσους μας έχουν εμπιστευτεί και κυρίως να πετυχαίνουμε μαζί τους την εκπλήρωση των απώτερων επαγγελματικών τους στόχων.

Επιλέγοντας την επιχειρηματική σας ανάπτυξη μέσω του πανελλαδικά αναγνωρισμένου δικτύου franchise της So Easy Education, δεν υπάρχουν προ απαιτούμενα.

Αρκεί να υπάρχει το όραμα και η θέληση για συνεργασία και η αμοιβαία επιτυχία είναι δεδομένη .

Σας παρέχουμε την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχετε τη δική σας επαγγελματική καταξίωση.

Στην So easy έχουμε αναπτύξει αναλυτικό πρόγραμμα υποστήριξης των franchisees, βρισκόμαστε δίπλα τους από την έναρξη λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου αλλά και στην καθημερινή του λειτουργία. Πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη υποστήριξη και έχουμε την υποδομή να την προσφέρουμε με :

· Έρευνα περιοχής, επιλογή θέσης, αρχιτεκτονική και τεχνική μελέτη, εξεύρεση ακινήτου, δίκτυο συνεργαζόμενων προμηθευτών, τεχνικό εγχειρίδιο, χαρτογράφηση, αδειοδότηση.
· Αρχική εκπαίδευση νέου συνεργάτη σε: αξιολόγηση προσωπικού και σπουδαστών , διαχείριση επιχείρησης και καθημερινές λειτουργίες, νομικά και λογιστικά θέματα , εκπαιδευτική μέθοδος , ενημερώσεις, εγγραφές, διοικητικά εγχειρίδια, budgeting, Τιμολογιακή & Εμπορική πολιτική, Πωλήσεις business to business (b2b)
· Υποστήριξη στο Marketing με έρευνα αγοράς, στρατηγικό σχεδιασμό τοπικού marketing, οργάνωση εσωτερικών πωλήσεων.
· Brand Awareness μέσω Πανελλαδικού marketing.
· Ακαδημαϊκό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
· Προσωπικό Σύμβουλο Συνεργάτη κάθε Franchisee και παρακολούθηση του Business Plan του Εκπαιδευτηρίου .
· Καθημερινή Τηλεφωνική Επικοινωνία με τα Στελέχη του Εκπαιδευτηρίου.
· On – line υποστήριξη δικτύου μέσω CRM για πρόληψη και πρόβλεψη ενδεχομένων προβλημάτων.
· Επισκέψεις σε Εκπαιδευτήρια.

Έτσι ο franchisee της So easy Education απαλλάσσεται από το αρχικό άγχος και νοιώθει αμέσως την υποστήριξη ενός ολόκληρου οργανισμού.
Αριθμός Καταστημάτων
Εταιρικά:
10
Franchise:
81

Video
Επικοινωνία με τον franchisor