Fairynails

Αισθητική - Fitness | Υπηρεσίες Ομορφιάς
22 Δεκεμβρίου 2022
Πληροφορίες
Ύψος επένδυσης:
45.000€ - 55.000€
Μέγεθος καταστήματος (τμ):
από 50 έως 70
Entry fee:
18.000€
Royalties:
5%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
3%

Περιγραφή Franchise

Γίνε συνεργάτης Franchise Fairynails!

Η Fairynails είναι ο leader της αγοράς περιποίησης άκρων στην Ελλάδα και Gold Winner του βραβείου Beauty and Wellness Franchise 2022!
Το μέλλον των nailbar είναι δικό σας. Αποκτήστε το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο nailbar franchise! Πάρτε μέρος στο κίνημα. Το αυθεντικό όραμα των Fairynails έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία δυναμική, ποικιλόμορφη και φιλόξενη κοινότητα σε όλη την Ελλάδα. Τώρα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε κι εσείς.

Με το πρόγραμμα franchise Fairynails μπορείτε να ξεχωρίσετε σε έναν τεράστιο κλάδο

Γίνετε μέρος ενός δυνατού και επώνυμου brand, που στηρίζεται στην ανώτερη ποιότητα και στα υψηλά πρότυπα υγιεινής και λειτουργίας. Θέτουμε νέα πρότυπα. Όσον αφορά στην ποιότητα και στην υγιεινή, η Fairynails δεν κάνει συμβιβασμούς. Με συμβουλευτική καθοδήγηση από διάσημους ειδικούς υγείας και κορυφαίους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, η Fairynails δεσμεύεται να παρέχει πολυτελείς, αλλά προσιτές υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωσης και άλλων υπηρεσιών ομορφιάς, όλα σε ένα άνετο, κομψό και, πάνω απ’ όλα, καθαρό περιβάλλον, Μπορούμε να σας δείξουμε πώς γίνεται. Ό,τι κάνουμε βασίζεται στην αποστολή μας από την αρχή της λειτουργίας μας, να ξεχωρίζουμε από όλα τα άλλα καταστήματα περιποίησης άκρων. Η αναζήτηση για την τελειότητα δεν τελειώνει για εμάς ποτέ, από τα προϊόντα μας μέχρι τους εξειδικευμένους σταθμούς μανικιούρ και πεντικιούρ και τον εξοπλισμό καθαρισμού νοσοκομειακού επιπέδου.

Το επιτυχημένο επιχειρηματικό μας μοντέλο, οι υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης και άλλα εξειδικευμένα προγράμματα, είναι δικά σας για να τα αξιοποιήσετε, όταν γίνετε συνεργάτης της Fairynails, Ελάτε μαζί μας, εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε και να διευθύνετε μια επιχείρηση για την οποία μπορείτε να είστε περήφανοι, μια επιχείρηση που επιτρέπει σε εσάς και το προσωπικό σας να χτίσετε τη σταδιοδρομία σας, αναπτύσσοντας παράλληλα θετικές σχέσεις με τους πελάτες σας και την κοινότητά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η ευκαιρία franchise Fairynails θα μπορούσε να είναι ιδανική για εσάς!

Το μοντέλο επιτυχίας της Fairynails
Προσφέροντας πάνω από 1 εκατομμύριο υπηρεσίες ομορφιάς κάθε χρόνο στα nailbar μας σε όλη τη χώρα, είμαστε οι ηγέτες της αγοράς στην premium προσωπική φροντίδα και γνωρίζουμε πώς να αποκτάμε πιστούς επισκέπτες.

Τα Fairynails είναι ένας φιλόξενος χώρος όπου συναντιόνται τα μέλη της κοινότητάς μας και νιώθουν φροντίδα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, μέσα από μία προσωποποιημένη εμπειρία περιποίησης,

THE FAIRYNAILS WAY

Άριστοι άνθρωποι
Κορυφαία προϊόντα
Άψογο περιβάλλον
Ιδανική σχέση ποιότητας τιμής

Άριστη Εκπαίδευση
Η σχολή μας, Fairynails Academy, πρωτοπόρα στον χώρο της ομορφιάς, έχει ως κύριο στόχο, με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει, να δημιουργήσει τους απόλυτους Nail Experts, ακολουθώντας πάντοτε τις νέες τάσεις στην αγορά. Στόχος μας δεν είναι απλώς να εστιάσουμε στην τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού μας, αλλά και στην καλλιέργεια ανώτερης επαγγελματικής κουλτούρας και επιχειρηματικής συνείδησης.

Γίνε και εσύ συνεργάτης μας!
Το να είσαι συνεργάτης franchisee της Fairynails σημαίνει να έχεις και να διοικείς τη δική σου επιχείρηση, έχοντας πίσω σου τη δύναμη ενός μεγάλου brand. Είναι σαν να έχεις τη δική σου επιχείρηση μόνος σου, αλλά χωρίς να είσαι μόνος σου.

Μιλήστε με την ομάδα των Πωλήσεών μας. Για εμάς, κάθε συνεργάτης είναι μοναδικός. Δεν ακολουθούμε μαζικές πρακτικές συνεργασίας.

– Η προηγούμενη εμπειρία ιδιοκτησίας franchise θα θεωρηθεί προσόν
– Δεν απαιτείται εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς

Καταστήματα
• Εταιρικά: Κηφισιά – Κολωνάκι – Metro Mall – Golden Hall – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε Αθήνα και Cosmos Θεσσαλονίκη. Την καλοκαιρινή περίοδο και στην Α πλαζ Βούλας
• Franchise: Αττική : Αγία Παρασκευή – Βριλήσσια – Χαλάνδρι – Ψυχικό - Νέα Ιωνία- Νέα Σμύρνη – Γλυφάδα – Περιστέρι – Ερυθραία - Mελίσσια
• Άλλες περιοχές Ελλάδας : Πάτρα – Ρόδο- Χανιά – Μύκονο
• Εξωτερικό : Λευκωσία Κύπρου
Αριθμός Καταστημάτων
Εταιρικά:
7
Franchise:
17
Επικοινωνία με τον franchisor