FYLLIANA

Καταστήματα Λιανικής | Πολυκαταστήματα
08 Δεκεμβρίου 2022
Πληροφορίες
Ύψος επένδυσης:
100.000€ - 180.000€
Μέγεθος καταστήματος (τμ):
από 600 έως 1000

Περιγραφή Franchise

Η ιστορία της Fylliana ξεκίνησε το 1989, όταν η δεύτερη γενιά της επιχειρηματικής οικογένειας Χαλεπλή, η οποία δραστηριοποιούνταν στον κλάδο των οικιακών ειδών, αποφάσισε να αξιοποιήσει την πολύτιμη εμπειρία που είχε αποκομίσει, δημιουργώντας την εταιρεία Ε. Χαλεπλής Α.Ε., με διακριτικό τίτλο “Fylliana”.

Σήμερα η Fylliana, πραγματοποιώντας με συνέπεια και ιδιαίτερα τεκμηριωμένα βήματα το όραμα του ιδρυτή της κ. Ευάγγελου Χαλεπλή, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του επίπλου, εξυπηρετώντας ένα εκτενές δίκτυο 500 πελατών, 70 συνεργαζόμενων σημείων πώλησης με την μορφή shop in shop, 5 καταστήματα Franchise και 2 Εταιρικά καταστήματα στην Ελλάδα και επίσης με εξαγωγές σε Βαλκανικές χώρες.

Η Εταιρεία εδρεύει στον Κορινό Πιερίας, στο 7ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 13.000m², συνολικής κτιριακής κάλυψης 8.000m².

Το concept Fylliana
H Fylliana, ανταποδίδοντας με απόλυτο σεβασμό, την εκτίμηση της αγοράς και των καταναλωτών προς την Εταιρεία και τα προϊόντα της, ανταποκρίνεται με τη δημιουργία και την ανάπτυξη μέσω franchise αλυσίδας καταστημάτων του brand με αντικείμενο την λιανική πώληση επίπλων και διακοσμητικών ειδών σπιτιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε συνολικές διακοσμητικές προτάσεις, σε προσιτές τιμές, σε φιλικό και οικείο σπιτικό περιβάλλον, να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του καταναλωτή, δίνοντας του την αφορμή αλλά και την έμπνευση για να διακοσμήσει και το δικό του χώρο, εύκολα και οικονομικά, όπως υπογραμμίζεται και από την επικοινωνιακή πολιτική της Εταιρείας .

Τα καταστήματα Fylliana ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών, σε ένα χώρο εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα.

Λόγοι δημιουργίας των καταστημάτων Fylliana
Το concept Fylliana αποτελεί στρατηγική επιλογή για την περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας. Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής που να λειτουργεί σαν δεμένη οικογένεια, αγγίζοντας κάθε ελληνικό σπίτι με τις ιδανικές επιλογές εσωτερικής διακόσμησης.

Η Fylliana επενδύει στρατηγικά στο λιανεμπόριο και σε συνεργασίες που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη βάση του σχεδίου δράσης με αξιόλογους επιχειρηματίες που μοιράζονται το όραμα και τις αξίες της και τις εκφράζουν σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ένα όραμα που θέλει η κερδοφορία της Εταιρίας και των συνεργατών της να συμβαδίζει πάντα με το επιχειρηματικό ήθος, το ξεχωριστό, αναγνωρίσιμο προϊόν και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ αυτής, των καταναλωτών και των συνεργατών της.

Επενδύοντας στρατηγικά στο λιανεμπόριο, ήδη έχει 7 καταστήματα franchise: Θεσσαλονίκη, Ίλιον Αττικής, Κατερίνη, Λάρισα, Χίο, Μυτιλήνη και Δράμα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασης και ανάπτυξής μας, αναζητούμε νέους συνεργάτες, στις περιοχές:
Νομός Αττικής – Νότια προάστια, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Ηράκλειο Κρήτης, Κυκλάδες, Τρίκαλα, Ρόδος
Αριθμός Καταστημάτων
Εταιρικά:
2
Franchise:
5

Σε ποιους απευθύνεται:
Η Fylliana αφουγκράζεται τις ανάγκες και εκπληρώνει τα όνειρα και τις επιθυμίες των τελικών αποδεκτών των προϊόντων της, που είναι οποιοσδήποτε αποφασίζει για το διάκοσμο του προσωπικού του χώρου, του οικείου περιβάλλοντός του ή του επαγγελματικού του χώρου.

Με πολλαπλές προτάσεις εξοπλισμού και διακόσμησης, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών που θέλουν να δημιουργήσουν τον δικό τους “εμπνευσμένο χώρο”.

Τι περιλαμβάνει
Η εταιρεία προσφέρει στους συνεργάτες Fylliana
- Το δικαίωμα χρήσης του λογοτύπου και της επωνυμίας Fylliana
- Γνωμοδότηση για την περιοχή και το εμπορικό σημείο δραστηριοποίησης
- Αποκλειστικότητα περιοχής (ανάλογα με τον πληθυσμό της πόλης και την περιοχή)
- Mελέτη για τη διαμόρφωση & τον εξοπλισμό του καταστήματος, σύμφωνα με την ενιαία εικόνα των καταστημάτων
- Υποστήριξη στην επιλογή προσωπικού
- Αρχική εκπαίδευση του συνεργάτη και του προσωπικού του, στην έδρα της εταιρείας και σε σημεία πώλησης
- Αξιοποίηση συνεργιών κλίμακας δικτύου
- Ολοκληρωμένη υποστήριξη Marketing
- Ισχυρή αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα
- Ενιαία σήμανση, εικόνα καταστήματος, merchandising, έντυπη & ηλεκτρονική επικοινωνία
- Επικοινωνιακή στρατηγική
- Συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες & προωθητικές ενέργειες
- Συνεχή υποστήριξη από την Εταιρεία σε λειτουργικά και διοικητικά θέματα

Video
Επικοινωνία με τον franchisor

Παρόμοιες Καταχωρήσεις